Kayıtlar

Haziran, 2015 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

TURCOTEX DİJİTAL TİŞÖRT BASKI MAKİNESİ TEL : 0542 231 14 48

Resim
  Turcotex Türkiyede üretilmektedir, teknik konularda, yedek parça konullarında, makine kullanımı konusunda, dilinizden ve halinizden anlayan bir üreticiyiz, makine alımlarınızda bizi tercih etmeniz size hem ekonomik olarak avantaj sağlar, hem diyalog avantajı sağlar. 

TURCOTEX DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ

Resim
TURCOTEX DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ Makine  ölçüleri A-4 A-3 A-2 A-0 ve 160cm enine kadar üretim yapılır - Düz olan tüm zeminlere "uygun boya kullanımıyla" baskı yapmak mümkündür - Mobilya sektöründen, deri sektörüne, tekstil sektöründen, reklam sektörüne bir çok konuda kullanıma uygundur - Son zamanların favori işlerinden webden resimli tişört baskı işlerini makinelerimizle rahatlıkla yapabilirsiniz. -3 Boyutlu baskılar dahil olmak üzere, yazı, logo, grafik, resim baskılarında kumaş veya ürün  seçmeden baskılarınızı alabilirsiniz.

TURCOTEX DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ

Resim
TURCOTEX DİJİTAL BASKI MAKİNELERİ - Beyaz, siyah ve renkli kumaşa (%100 pamuklu veya pamuk karışımı olan tüm kumaşlara)baskı alabildiğiniz gibi kot, deri ve taş gibi sert zeminlere de baskı alabilirsiniz.  -  Makine  düz zemin baskı makinesidir ve boya değişimi ile her türlü malzemeye baskı alırsınız. - Dilerseniz UV olarak üretimimiz de mevcuttur -  Makine lerimizin paletleri makineyle koordineli olarak çalışır.  - Dikili ürüne veya parça kumaşa baskı alabilirsiniz.  - İster tekli baskı alanı, isterseniz 2’li, 3’lü baskı alanı olan tabla üretimi yapabilmekteyiz.  - Makine ile birlikte eğitim ve software program ücretsiz verilir... - Makineler Epson marka printerlerden modifiye edilmektedir - İstediğiniz ebat ve üretim kapasitesinde üretim yapmaktayız

TURCOTEX DİJİTAL TİŞÖRT BASKI MAKİNESİ WEB SİTEMİZ : http://www.makinaal.net/

Resim
Beyaz, siyah ve renkli kumaşa (%100 pamuklu veya pamuk karışımı olan tüm kumaşlara)baskı  alabildiğiniz gibi kot, deri ve taş gibi sert zeminlere de baskı alabilirsiniz. 

WEB SİTEMİZ

WEB SİTEMİZ; http://www.makinaal.net/